Skip to main content

κτεο

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Κυβισμού έως 500 cc

κτεο

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ

Κυβισμού έως 500 cc

Στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, το εξειδικευμένο μας προσωπικό πραγματοποιεί τον Τεχνικό Έλεγχο των δικύκλων σας με σύγχρονα μηχανήματα επώνυμων οίκων, σε μόλις 12 λεπτά. Κλείστε το ραντεβού σας την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο Τεχνικός Έλεγχος έχει ξεκινήσει από τις αρχές του 2011 σε ορισμένες περιφέρειες και έχει επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Αφορά όλες τις κατηγορίες δικύκλων άνω των 50cc. Οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται:

  • Έλεγχος ταυτότητας (πινακίδα κυκλοφορίας, αριθμός πλαισίου, κινητήρας, χρωματισμός, κλπ)
  • Έλεγχος καυσαερίων
  • Έλεγχος συστήματος πέδησης στο φρενόμετρο
  • Έλεγχος φώτων
  • Οπτικός Έλεγχος

Σε περίπτωση που στο όχημά σας διαπιστωθούν Σοβαρές Ελλείψεις και χρειάζεται επισκευές, έχετε στην διάθεση σας 30 ημέρες για τον Επανέλεγχο και την έκδοση του νέου Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου. Σε περιπτώσεις που οι επισκευές είναι εκτεταμένες υπάρχει η δυνατότητα Επανελέγχου για να δοθούν άλλες 30 ημέρες.  Στο σύνολο ένα όχημα με Σοβαρές ελλείψεις μπορεί να πάρει μέχρι 60 ημέρες προθεσμία. Προσοχή, από την 61 ημέρα και μετά το όχημα θεωρείται εκπρόθεσμο και γίνεται Αρχικός αντί Επανελέγχου. Δηλαδή περνάει ΚΤΕΟ από την αρχή σαν εκπρόθεσμο με την καταβολή παραβόλου. Τα μοτοποδήλατα (έως 50cc) δεν υποχρεούνται σε Τεχνικό Έλεγχο.

τι εγγραφα θα χρειαστειτε;

Για την ταχυτερη εξυπηρετηση σας, πριν τον τεχνικο ελεγχο του οχηματος σας φροντιστε να εχετε μαζι σας τα εξης δικαιολογητικα:
  • Άδεια κυκλοφορίας ή επικυρωμένο αντίγραφο από υπηρεσία μεταφορών
  • Ταυτότητα, Διαβατήριο ή Δίπλωμα οδήγησης του προσκομίζοντα
  • Προηγούμενο δελτίο ΚΤΕΟ (ΔΤΕ), αν έχει εκδοθεί κατά το παρελθόν

καθε ποτε περναμε κτεο;

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Κυβισμου εως 500 cc
Η υποχρέωση για τον Τεχνικό Έλεγχο των μοτοσυκλετών έως 500 cc είναι 4 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσης της 1ης Άδειας κυκλοφορίας. Μετά από τον πρώτο αυτόν έλεγχο (Αρχικός) οι μοτοσυκλέτες υποχρεούνται σε Περιοδικό έλεγχο κάθε 2 χρόνια.

κοστος ελεγχου

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Κυβισμου εως 500 cc

30€

Επανέλεγχος 3€

προστιμα

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Κυβισμου εως 500 cc
  • Έως 30 ημέρες: 10€
  • Aπό 30 ημέρες έως 6 μήνες: 20€
  • Άνω των 6 μηνών: 41€
Έλεγχος ΚΤΕΟ Μοτο σε 15 μολις λεπτα

κλειστε ραντεβου τωρα

Κλείστε το ραντεβού για τον επόμενο τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας εύκολα και γρήγορα. Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους και συμπληρώστε τα απαραίτητα στοιχεία στην φόρμα ή καλέστε μας στο τηλέφωνο για να ορίσετε μέρα και ώρα ελέγχου.