Προσκληση στα εγκαινια του νεου ΚΤΕΟ στον Παγο

Pin It

Η διοίκηση και το προσωπικό του Ι. ΚΤΕΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ι.Κ.Ε. σας προσκαλεί στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν στο νέο ΚΤΕΟ στον Πάγο την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 στις 18:30.

Θα χαρούμε να σας ξεναγήσουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μετά τον Αγιασμό και 2 υπερτυχεροί θα κληρωθούν για 2 χειμερινά ταξίδια στην Ελλάδα

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, συμπληρώστε το κουπόνι συμμετοχής που θα βρείτε στο ΙΚΤΕΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, και ρίξτε το στην κάλπη που θα βρείτε στις εγκαταστάσεις μας, ή κατεβάστε το κουπόνι από τον ακόλουθο σύνδεσμο, εκτυπώστε το, συμπληρώστε το και στείλτε το ηλεκτρονικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από σήμερα, μέχρι και την ημέρα των εγκαινίων.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο παρών διαγωνισμός διοργανώνεται από την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία με την επωνυμία ΙΚΤΕΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΙΚΕ και το διακριτικό τίτλο που εδρεύει στον Πάγο Σύρου, αριθμός ΓΕΜΗ 143031838000 , ΑΦΜ 800853011 τηλ. Επικοινωνίας 22810750750, και email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , (εφεξής «Εταιρεία») (εφεξής καλούμενη ως η «Διοργανώτρια»)

1.Σκοπός του Διαγωνισμού
Σκοπός του παρόντος Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη μέσω κλήρωσης δύο (2) τυχερών νικητών, στον καθένα από τους οποίους η Διοργανώτρια θα απονείμει ένα ταξίδι δύο (2) ατόμων στους Δελφούς. Το ταξίδι περιλαμβάνει δύο (2) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Fedriades Delphi Hotel σε δίκλινο δωμάτιο και δυο (2) ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής σε οικονομική θέση μαζί με ένα όχημα της επιλογής των νικητών, μοτοσυκλέτα ή επιβατικό Ι.Χ. Σε περίπτωση προσθήκης επιπλέον ατόμου ή αναβάθμιση θέσης κατά την μεταφορά ή προσθήκη επιπλέον διανυκτέρευσης, την οικονομική διαφορά την επιβαρύνονται οι νικητές. Η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται αποκλειστικά στην κάλυψη της αξίας των Δώρων που θα δοθούν και σε καμία περίπτωση δεν εκτείνεται σε τυχόν άλλα έξοδα που συνδέονται με την αξιοποίησή του.

2.Διάρκεια του Διαγωνισμού
Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 08:00 π.μ. μέχρι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στις 18:30 μ.μ. , οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση στις εγκαταστάσεις της Διοργανώτριας.

3. Δικαίωμα Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι άνω των 18 ετών.
Εξαιρούνται από το Διαγωνισμό τα στελέχη, τα μέλη, οι συνέταιροι, οι εργαζόμενοι, οι αντιπρόσωποι και οι σύμβουλοι της Διοργανώτριας, καθώς και οι σύζυγοι, σύντροφοι, γονείς, τέκνα, αδερφοί, αδερφές.

4. Εγκυρότητα Συμμετοχής
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι κάτοχοι οχήματος, μοτοσυκλέτας ή επιβατικού Ι.Χ. ή φορτηγού μέχρι 3,5τ , ενώ έκαστος ενδιαφερόμενος δικαιούται μιας συμμετοχής ανά άδεια κυκλοφορίας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκυρότητα της συμμετοχής είναι η ταυτότητα του ονόματος που έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό (και αναγράφεται στο κουπόνι συμμετοχής) με το όνομα το οποίο αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, δηλαδή το όνομα του συμμετέχοντος στον Διαγωνισμό να είναι ίδιο με το όνομα της άδειας κυκλοφορίας βάσει της οποίας έλαβε συμμετοχή.

5.Τρόπος Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό, μπορούν να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και να συμπληρώσουν το ειδικό κουπόνι συμμετοχής το οποίο εν συνεχεία τοποθετείται για λόγους διαφάνειας του διαγωνισμού στο ειδικά διαμορφωμένο για τον σκοπό αυτό κουτί.
Εναλλακτικά, υπάρχει δυνατότητα να αποσταλεί το κουπόνι συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να καταχωρηθεί κατά αυτόν τον τρόπο η συμμετοχή του ενδιαφερόμενου.

6. Ανάδειξη των νικητών – Ανακοίνωση αποτελεσμάτων
Η κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί την ημέρα Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις της Διοργανώτριας.
Κατά την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο (2) νικητές και δύο (2) αναπληρωματικοί νικητές, οι οποίοι θα ενημερωθούν, ανάλογα με τη σειρά ανάδειξης τους, είτε σε περίπτωση μη έγκυρης συμμετοχής του αρχικού νικητή είτε σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον αρχικό νικητή είτε σε περίπτωση που ο αρχικός νικητής αρνηθεί ή δεν παραλάβει το Δώρο.
Για τους συμμετέχοντες που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην κλήρωση και στα εγκαίνια, θα υπάρχει η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης της κλήρωσης, με τη χρήση της υπηρεσίας ζωντανής μετάδοσης “Live” της εφαρμογής Facebook.
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης με τους δύο (2) υπερτυχερούς και τους δύο (2) αναπληρωματικούς νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στη σελίδα την οποία διατηρεί η Διοργανώτρια στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης Facebook ( ΙΚΤΕΟ Κυκλάδων, Σύρος), στο Instagram (Kteo_Kykladon_Syros) καθώς και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.kteokykladon.gr).
Η Διοργανώτρια δύναται να ματαιώσει τον Διαγωνισμό ή να μεταβάλει την ημερομηνία διεξαγωγής της.

7. Αποδοχή και Παραλαβή Δώρων
Η συμμετοχή και τα Δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα.
Για την παραλαβή του Δώρου, οι κληρωθέντες νικητές οφείλουν να προσκομίσουν στη Διοργανώτρια αστυνομικό δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο, από το οποίο προκύπτει η ταυτότητα τους, καθώς και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος που έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό.
Η Διοργανώτρια θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους δύο (2) νικητές προκειμένου να προσέλθουν εντός ενός τριάντα (30) ημερών στις εγκαταστάσεις της και να παραλάβουν το Δώρο. Το ίδιο ισχύει για τους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση ακύρωσης συμμετοχής ενός ή και των δύο νικητών ή μη αποδοχής (ρητής ή σιωπηρής κατόπιν παρέλευσης της προθεσμίας των τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του Δώρου.
Η φυσική παρουσία των νικητών είναι απαραίτητη προκειμένου να παραλάβουν τα Δώρα με τη μορφή voucher. Οι νικητές θα επικοινωνήσουν στη συνέχεια με τον Δωροθέτη, ο οποίος αναλαμβάνει τη διοργάνωση των δύο ταξιδιών και θα υποδείξει στους νικητές τους σχετικούς όρους, τις ημερομηνίες κατά τις οποίες δύνανται να πραγματοποιήσουν το ταξίδι καθώς και τυχόν άλλες λεπτομέρειες που αφορούν τον τρόπο διεξαγωγής του.

8. Αδυναμία επικοινωνίας με τους νικητές – Μη αποδοχή Δώρου – Έλλειψη αξίωσης.
Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές ή τους αναπληρωματικούς νικητές ή και σε περίπτωση που αυτοί αρνηθούν το Δώρο τους, το δικαίωμα παραλαβής των Δώρων χάνεται εντός τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης και ουδεμία αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι της Διοργανώτριας. Η προσπάθεια ειδοποίησης των νικητών, και κατά περίπτωση των αναπληρωματικών, θα αποδεικνύεται πλήρως με την απλή βεβαίωση του σχετικά επιφορτισμένου υπαλλήλου της Διοργανώτριας.
Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν άκαρπες προσπάθειες ειδοποίησης των νικητών, που οφείλονται σε μη λήψη ή μη ανάγνωση από αυτούς, για οποιονδήποτε λόγο, του ηλεκτρονικού μηνύματος ή σε έλλειψη απάντησης εκ μέρους τους στη σχετική τηλεφωνική επικοινωνία.
Σε περίπτωση άρνησης του Δώρου ή εφόσον δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εγκυρότητας της συμμετοχής στο Διαγωνισμό ή αποβεί άκαρπη κάθε προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή από τη Διοργανώτρια έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00 μ.μ., το Δώρο απονέμεται στον αναπληρωματικό νικητή με σειρά ανάδειξής κατά την κλήρωση της 9ης Οκτωβρίου 2019.

9. Προσωπικά Δεδομένα
Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα των νικητών του Διαγωνισμού, κατά την έννοια του ν. 2472/1997 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ υπ’ αριθ. 2016/679 και του Ν. 4624/2019, με αποκλειστικό σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών και την απόδοση των Δώρων.

 1. Ποια είναι τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει η Εταιρεία
  Για τη συμμετοχή σας στο Διαγωνισμό, η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται μόνον το όνομα χρήστη/ψευδώνυμο που έχετε στο Facebook καθώς και την εικόνα σας και το Δημόσιο Προφίλ σας). Εφόσον κριθείτε νικητής, θα σας ζητηθεί επιπλέον το ονοματεπώνυμό σας, το κινητό σας τηλέφωνο, καθώς και ο Αριθμός Δελτίου Ταυτότητας), προκειμένου να γίνει η ταυτοποίησή σας για την παραλαβή των δώρων.
 2. Για ποιους σκοπούς η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα
  Η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό διεξαγωγής, ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού καθώς και ανάδειξης του νικητή.
  Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που δεν μας παράσχετε τα ανωτέρω προσωπικά δεδομένα που είναι συμβατικώς απαραίτητα για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, δε θα μπορέσουμε να καταχωρήσουμε τη συμμετοχή σας.
 3. Σε ποιους γνωστοποιούνται ή/και διαβιβάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα;
  Η Εταιρεία θα διαβιβάσει, αποκαλύψει, παραχωρήσει πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας σε εταιρείες που θα λειτουργήσουν στο όνομα και για λογαριασμό της, προκειμένου να διευκολύνει την επίτευξη των σκοπών της, όπως η Δωροθέτης, εφ’ όσον αναδειχθείτε νικητής και η Εταιρεία στην οποία τηρείται η Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού (Host).
  Επιπλέον για σκοπούς διαφάνειας, η Εταιρεία θα δημοσιοποιήσει τo όνομα του νικητή στη σελίδα της στο Facebook.
  Η Εταιρεία έχει το δικαίωμα να διαβιβάσει τα προσωπικά δεδομένα σε οποιαδήποτε διοικητική, δικαστική ή δημόσια αρχή ή γενικά νομικό ή φυσικό πρόσωπο προς το οποίο ενδέχεται βάσει νόμου ή δικαστικής απόφασης, να απορρέει σχετική υποχρέωση ή δικαίωμα της Εταιρείας να ανακοινώνει τέτοια δεδομένα.
 4. Πως διασφαλίζεται η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων;
  Η Εταιρεία προκειμένου να διασφαλίσει την ορθή χρήση και την ακεραιότητα των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει, καθώς και να αποτρέψει μη εξουσιοδοτημένη ή τυχαία πρόσβαση, επεξεργασία, διαγραφή, αλλοίωση ή άλλη χρήση αυτών, εφαρμόζει διάφορες εσωτερικές πολιτικές, ενώ λαμβάνει όλα τα κατάλληλα οργανωτικά, τεχνικά, φυσικά, ηλεκτρονικά και διαδικαστικά μέτρα ασφάλειας, καθώς και τεχνολογικά πρότυπα, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς (π.χ. κρυπτογράφηση της πληροφορίας και πρόσβαση στα δεδομένα μόνο από εξουσιοδοτημένα πρόσωπα)
 5. Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα;
  Η Εταιρεία διατηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο στα πλαίσια ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Ειδικότερα μετά την κλήρωση καταστρέφονται τα αρχεία όσων δεν αναδείχθηκαν νικητές.
  Για τους νικητές, τα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται για 12 μήνες από την ανάδειξη νικητή. Στη συνέχεια, η Εταιρεία φροντίζει να καταστρέφονται από τα αρχεία και το σύστημά της, και υπό την προϋπόθεση ότι η διατήρησή τους δεν απαιτείται πλέον για την εκπλήρωση των σκοπών, που σας έχουν περιγραφεί ανωτέρω ή για την κάλυψη των επιχειρησιακών, φορολογικών ή λογιστικών απαιτήσεων της Εταιρείας ή για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ενώπιον παντός αρμόδιου Δικαστηρίου ή πάσης άλλης αρχής.
 6. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;
  Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε και να λάβετε πρόσβαση, ενημέρωση, αλλά και αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων, που η Εταιρεία συλλέγει και επεξεργάζεται. Εάν επιθυμείτε αντίγραφο μέρους ή όλων των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνείτε στα στοιχεία που παρατίθενται πιο κάτω στο οικείο κεφάλαιο.
  Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποια από τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ανακριβή ή ελλιπή, μπορείτε να επικοινωνείτε ομοίως στα στοιχεία που παρατίθενται πιο κάτω στο οικείο κεφάλαιο και να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη συμπλήρωσή τους.
  Επιπλέον, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις της νομοθεσίας, μπορείτε να ασκήσετε
  • το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας,
  • διαγραφής των δεδομένων σας και φορητότητας των δεδομένων σας.
  Σε περίπτωση άσκησης των δικαιωμάτων διόρθωσης, διαγραφής και περιορισμού των δεδομένων σας, τα αιτήματα αυτά θα διαβιβάζονται και στους τρίτους αποδέκτες στους οποίους τα δεδομένα γνωστοποιήθηκαν στο πλαίσιο των παραπάνω σκοπών.
  Η άσκηση ενός εκ των ανωτέρω δικαιωμάτων σας γίνεται με υποβολή σχετικού έγγραφου αιτήματός σας προς την Εταιρεία μας στο οποίο αναλαμβάνουμε να απαντήσουμε εντός προθεσμίας ενός (1) μήνα από την παραλαβή του. Η προθεσμία αυτή μπορεί να παραταθεί για δύο (2) επιπλέον μήνες εξαιτίας πολυπλοκότητας του αιτήματός, ή/και του μεγάλου όγκου των αιτημάτων.
  Σε κάθε περίπτωση έχετε δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εφόσον κρίνετε ότι θίγεστε από την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.
 7. Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας
  Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την πολιτική που ακολουθεί η Εταιρεία για τη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων επικοινωνήστε με την Εταιρείας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

10. Ανάκληση Διαγωνισμού – Τροποποίηση Όρων
Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια τους όρους του Διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει την διάρκεια του, ή να επαναλάβει οσάκις επιθυμεί αυτόν, ή και να διακόψει τον διαγωνισμό χωρίς προειδοποίηση για λόγους δημόσιου συμφέροντος ή ανωτέρας βίας, να αλλάξει τα Δώρα ή να τα ανακαλέσει χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση , και χωρίς καμία υποχρέωση αποζημίωσης. Οι μεταβολές αυτές θα γνωστοποιούνται εγκαίρως πριν από την έναρξη ισχύος της μεταβολής μέσω της σελίδας της Διοργανώτριας στο Facebook, το Instagram καθώς και την επίσημη ιστοσελίδα της.

11. Αποδοχή των όρων – Συνεργάτες & Social Media
Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων του Διαγωνισμού και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι της Διοργανώτριας.
Ο Διαγωνισμός δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook ή το Instagram, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
Ρητά επίσης διευκρινίζεται ότι η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή και οποιουδήποτε τρίτου για παραβίαση εκ μέρους των συμμετεχόντων των πάσης φύσεως όρων χρήσης του Facebook και του Instagram .