ποιοι ειμαστε

Το νέο ΚΤΕΟ στη Σύρο με διακριτικό τίτλο Ι.ΚΤΕΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Ι.Κ.Ε. άνοιξε τις πόρτες του 23 Ιανουαρίου 2019 και διαθέτει άδειας λειτουργίας από το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων και είναι Πιστοποιημένο κατά τα διεθνή πρότυπα ISO.

Στις εγκαταστάσεις μας, για τον ποιοτικότερο και αποτελεσματικότερο τεχνικό έλεγχο του οχήματος σας, χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του οίκου MAHA & BEISSBARTH, από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων ελέγχου στον κόσμο. Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές για να εξυπηρετήσουν άτομα με ειδικές ανάγκες. Στο χώρο του ΚΤΕΟ μας διενεργείται Aρχικός, Περιοδικός και Εκούσιος Τεχνικός Έλεγχος επιβατικών οχημάτων μέχρι 8 θέσεων και φορτηγών μέχρι 3,5t , εκδόσεις ΚΕΚ καθώς και έλεγχοι ΤΑΞΙ και ασθενοφόρων.

Επίσης πραγματοποιούνται Ειδικοί έλεγχοι σε εκπαιδευτικά οχήματα και σε οχήματα που χρησιμοποιούν ως καύσιμο το υγραέριο. Διαθέτουμε και δεύτερη γραμμή για Τεχνικό Έλεγχο δικύκλων (άνω των 50cc).

Βασικός μας στόχος ήταν και θα παραμείνει το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών προς τον πελάτη και επιδίωξή μας είναι η διατήρηση της αξιοπιστίας, της αποτελεσματικότητας και της ταχύτητας του Τεχνικού Ελέγχου.

κλειστε ραντεβου

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

φωτογραφιες

ΠΟΤΕ ΠΕΡΝΑΩ ΚΤΕΟ;

Απαντησεις σε ολες τις ερωτησεις σας

Copyright kteokykladon.gr | All Rights Reserved | ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
κατασκευη ιστοσελιδας Φιλοξενια ιστοσελιδας dazzlink